[wyde_heading title=”MIDDELALDERENS MORTEN MUSICUS”]

Jeg har i mere end 20 år underholdt i middelalder-sammenhænge med musik, sange, danseinstruktion, fanfarer og som herold.
Historier, sange, danse, melodier – som rejsende musikant kan man det hele og lidt til.

Jeg startede med Truppo Trotto (Como, Marie Havndrup og mig), der blev Marie og mig som TROTTO og så en masse steder alene eller med fex De Jyske Helte.

Nyeste skud på stammen er TERRA MAGICA, hvor fortælleren og sandsigersken Ina Eskildsen og jeg kommer rundt med vores middelaldertelt og underholder med en masse musik, danseinstruktion, fortæller-forestillinger, herold-virksomhed og tilbud om at se ind i dit liv, når Ina spørger kortene om det.
Livfuld underholdning til alle aldre.

Instrumenterne i sig selv er en historie værd:  Sækkepibe, skalmeje, een-håndsfløjter, cittern, hammer-dulcimer, davul, drejelire og dertil sang.

[wyde_heading title=”TERRA MAGICA”]

Se Terra Magicas hjemmeside her

Terra Magica er:

  • Et flot telt på pladsen hvori bl.a. masser af flotte musikinstrumenter kan besigtiges.
  • Middelalder-musik.
  • Historie-fortælling .
  • Familieforestillinger med grin og gys
  • Herold-virksomhed af bedste karat.
  • Instruktion af fællesdanse.
  • En sandsigerske med nyt om din fremtid.

Vi er middelaldermusik-veteranen Morten Musicus samt historie-fortælleren Ina Nørskov Eskildsen, der er gået sammen om at fylde middelaldermarkeder med liv, toner, dans og historier – for børn og voksne.
Vi spiller musik sammen, danseinstruerer, laver fortællinger og forestillinger ved vores telt, og Morten kan til arrangementet fungere som herold.

Vi har flotte dragter på og instrumenter med: Sækkepibe, skalmeje, cittern, tromme, enhånds-fløjter, hakkebræt, drejelire… plus det løse.

Ina har fra barnsben været åben for eventyr og myter, og har uddannet sig som fortæller af disse.   Hun har været rundt og fortalt historier fra Anholt til Tyskland og fra Vestjylland til Moesgård.  Når hun ikke formidler disse kloge, sjove og lærerige fortællinger er hun en dygtig spåkone med tarotkortene som sine hjælpere.

[wyde_heading title_tag=”span” text_align=”left” title=”Minder fra midaldrende Mortens middelaldermusik-meritter:”]
[wyde_image_gallery image_size=”overlap-large” gallery_type=”grid-space” images=”7159,7143,7144,7147,7142,7168,7155,7153,6786,131,7637,7254″]

Gem

Gem